Azorit

Tätä Portugalille kuuluvaa, valtameren keskellä sijaitsevaa saariryhmää ei turhaan kutsuta Atlantin helmeksi ja kasvitieteelliseksi puutarhaksi, niin monimuotoista ja uskomattoman kaunista sen luonto on! Vaikka Azorit ovat jo pitkään olleet kauneudestaan kuuluja, ei kovinkaan moni matkailija ole tänne vielä eksynyt – massaturismi siis loistaa poissaolollaan, siinä missä monipuolinen luonto kauneudellaan. Nämä maisemat on koettava itse, sillä missä muualla kasvaisivat sulassa sovussa banaanipuut, toista metriä korkeat kanervat sekä japanilaiset havupuut ja teeviljelmät? Kuuluisimpia kasveja Azoreilla lienevät silti joka puolella kukkivat hortensiat ja saarella viljeltävät ananakset.

Azorit tarjoavat omaleimaisen luontonsa kautta suurenmoisia luontoelämyksiä sekä maalla että merellä. Hevosen selässä pääset tutustumaan niin Euroopan ainoisiin trooppisiin metsiin kuin harvinaisiin kaksoiskraaterijärviinkin – maisemaan, joka vie mennessään. Jokaiseen lomaviikkoon kuuluu myös unohtumaton valas- ja delfiinisafari, sekä vierailu saaren tuliperäisimmälle alueelle, jossa ruokakin kypsyy maanlämpöä ja kuumia lähteitä hyödyntäen.

Kohdesaaremme tarjonta on niin monipuolista, että täällä viihtyvät loistavasti myös ne perheen jäsenet ja ystävät, jotka eivät ratsasta. Saarella voi golfata kahdella upealla kentällä, sukeltaa, snorklata ja uida delfiinien kanssa, sekä tietysti vaeltaa, pyöräillä tai retkeillä upeissa luontomaisemissa ja pienissä kylissä. Saarella on myös uimarantoja leppoisaan oleiluun, ja pääkaupunki Ponta Delgada tarjoaa hyvät mahdollisuudet kaupunkikulttuurin ja shoppailun ystäville.

Kohteemme hevostila on kaunis ja hyvin hoidettu, siellä viihtyvät niin hevoset kuin vieraatkin. Isäntäparin sydämenasia on huolehtia kaikkien, niin vieraiden, työntekijöiden kuin hevostensa hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Täällä koet todella olevasi lomalla, toiveesi täyttyvät ennen kuin ehdit niitä edes ääneen lausua.

Azorit tarjoavat elämyksiä ja nautinnollisia kokemuksia luotettavien ratsujen parissa maisemakorttiakin kauniimmassa luonnossa. Lähde siis mukaan kokemaan tämä upea kohde!

Kysy lisätietoja ajankohdista ja tarkemmasta ohjelmasta.

Huomaathan, että kohde palvelee Via Hipon asiakkaita vuoden ympäri, paikka- ja varaustilanteesta riippuen. Lisätiedot ja varaukset viahippo@viahippo.fi

Kuvagalleria

ajankohtaAjankohta:
29.3.-5.4.2010
RatsastustasoRatsastustaso:
Kohtalainen - hyvä
MuutaMuuta:
Ohjelma muokattavissa toiveiden mukaan
HintaHinta:
alk. 1520 €