Etelä-Afrikka – Koe Big Five ratsain

Etelä-Afrikka on Via Hipon ensimmäinen Euroopan ulkopuolinen kohdemaa. Moni on haaveillut unohtumattomasta ratsastuslomasta ja talvellakin suomalaisia palvelevasta kohteesta. Safariloma Etelä-Afrikassa onkin taatusti unohtumaton ja ainutlaatuinen elämys!

Etelä-Afrikka on Afrikan mantereen eteläisin osa, jonka rantoja huuhtovat niin Atlantti kuin Intian valtamerikin. Kaunis ja monipuolinen maa tuo esiin maanosan parhaat puolet ja monet mahdollisuudet. Tarjolla on lämpöä, elämyksiä luonnon ja eläinten parissa, maistuvaa ruokaa, hyviä viinejä, tasokasta palvelua ja ystävällisiä ihmisiä. Muista kaukokohteista poiketen Etelä-Afrikassa ei aikaerorasitus pääse vaivaamaan maan sijaitessa samalla aikavyöhykkeellä Suomen kanssa.

Safarilomillamme pääset tutustumaan villiin luontoon, voit nähdä läheltä ”Big Fiven”, leijonan, leopardin, elefantin, sarvikuonon ja puhvelin sekä paljon muita eläimiä. Matkamme toteutetaan laadukkaissa puitteissa, hyvillä hevosilla ratsastaen ja lomasta nauttien.

Kohteemme sijaitsee Limpopon provinssissa, yksityisen 30 000 hehtaarin suuruisen luonnonpuiston mailla, kuuluisan Krugerin kansallispuiston lähellä. Ratsastussafarit ovat yksilöllisiä, pienille kokeneiden ratsastajien ryhmille suunnattuja elämysmatkoja. Tilan isäntäparin vankka kokemus niin hevosista kuin villieläimistä ja Afrikan luonnosta mahdollistavat nämä uskomattomat luonto- ja eläinkokemukset läheltä, turvallisesti ja laadukkaasti. Kohteen hevoset ovat hyvin koulutettuja ja villieläimiin totutettuja.

Myös majoitukseen ja ruokailuihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Safarimatkan makuelämykset eivät jää muiden kokemusten varjoon, tarjolla on eurooppalaisia ja afrikkalaisia erikoisuuksia, aina tuoreina ja herkullisina. Maistuvien ruokiensa ohella Etelä-Afrikka on tunnettu laatuviineistään, joihin viinin ystävät pääsevät matkan aikana tutustumaan.

Base Campissa majoitus on korotetuissa, suurin terassein ja yleisin tiloin varustetuissa ”telttamajoissa”, joissa on wc ja suihku/kylpy. Asiakkaiden käytössä on lisäksi uima-allas. Safarin aikana yövytään myös taivasalla, Beacon Rockin Fly Campissa, suuren leirinuotion äärellä. Täällä järjestetään perinteinen afrikkalainen Braai, grilli-ilta, jossa illallinen nautitaan tähtitaivaan alla, valkoisin liinoin katetun pöydän äärellä. Pidempiin safareihin kuuluu myös yöpyminen luksusmajoissa Makalalin ja Garongan luonnonpuistoissa.

Valittavana on 5-10 päivän mittaisia safareita. Lomapaketti on mahdollista rakentaa myös niin, että yhdistää safariin esim. muutaman päivän vierailun Kapkaupungissa.

Etelä-Afrikan kohteemme palvelee asiakkaitamme vuoden ympäri paikka- ja varaustilanteesta riippuen.

Kaikkiin Via Hipon matkoihin sisältyvät lennot Helsingistä, lentokenttäkuljetukset, valitusta paketista riippuen joko aamiaismajoitus tai majoitus täysihoidolla ja ohjelmassa erikseen mainitut ratsastuspalvelut.

Lue Etelä-Afrikan safareista tarkemmin täältä

Kohdetta ja ratsastusmatkoja koskevat lisätiedot ja tiedustelut viahippo@viahippo.fi

Varaukset sekä lento- ja saatavuustiedustelut vastuullisen matkanjärjestäjämme You Travelin kautta info@youtravel.fi tai puhelimitse 020 155 1100.